AcasăOldPatru barbati prinsi in flagrant de politistii valceni. Unul dintre ei a...

Patru barbati prinsi in flagrant de politistii valceni. Unul dintre ei a fost retinut sub acuzatia de contrabanda

Politistii din Valcea au prins, in flagrant, intr-o parcare de pe DN 7, patru barbati din Suceava. Unul dintre ei, suspectat ca ar fi transportat tigari de contrabanda, a fost retinut.

„La data de 30 iulie a.c., politistii Postului de Politie Caineni si de la Politia orasului Brezoi au prins in flagrant, intr-o parcare de pe Drumul National 7, patru barbati, cu varste cuprinse intre 20 si 38 de ani, toti din judetul Suceava, care ar fi transferat tigari, intre doua autoturisme inmatriculate in Bulgaria”, se precizeaza intr-un comunicat al politiei Romane.

In autoturismul unuia dintre suspecti au fost gasite peste 140.000 de tigari pentru care cei patru nu aveau acte de provenienta. Ca urmare, tinerii au fost dusi la politia din Caineni, pentru audieri, iar tigarile au fost confiscate. Barbatul in varsta de 38 de ani, banuit ca ar fi transportat bunurile descoperite, a fost retinut, sub acuzatia de contrabanda, si dus la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Valcea.

Sursa foto: cugetliber.ro

242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger