AcasăOldPerchezitii de amploare in Capitala si patru judete: Prejudiciul depaseste 1,5 milioane...

Perchezitii de amploare in Capitala si patru judete: Prejudiciul depaseste 1,5 milioane de euro

A inceput vendetta impotriva denuntatorilor si martorilor din dosarele de coruptie

Mai multe sedii de firme, dar si domiciliile unor persoane au fost luate la puricat, miercuri, de catre oamenii legii, intr-un caz in care politistii au suspiciuni privind savarsirea unor ilegalitati de natura fiscala, respectiv evaziune.

Cea de-a treia zi a saptamanii a inceput, asadar, cu verificari domiciliare atat in Capitala, cat si in judetul invecinat, Ialomita, dar si in Prahova, Iasi si Hunedoara. Cercetarile sunt facute de catre politistii de la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice, de la Politia Romana, coordonati de procurori din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

Cele mai multe perchezitii se fac in judetul Prahova, anunta IGPR, respectiv cinci verificari, in timp ce in judetul Iasi se fac patru astfel de verificari la suspecti de evaziune fiscala, in Capitala trei, iar in judetele Hunedoara si Ialomita cate o astfel de cercetare pe teren.

Perchezitiile sunt facute dupa ce, din investigatiile facute de catre reprezentantii legii pana in prezent ar fi reiesit faptul ca „persoanele in cauza ar fi inregistrat cheltuieli ce nu au avut la baza operatiuni reale, in scopul sustragerii de la plata obligatiilor fiscale”, mentioneaza reprezentantii IGPR, intr-un comunicat din care rezulta si faptul ca prejudiciul estimat de catre anchetatori, in acest caz, depaseste 1,5 milioane de euro.

Actiunea de miercuri a oamenilor legii nu se incheie odata cu cele 14 perchezitii. Odata ce se termina verificarile domiciliare, nu mai putin de 14 persoane urmeaza sa ajunga la sediul Politiei, pentru audieri, urmand sa fie aduse in baza unor mandate.

author avatar
Cristina Stefan
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger