AcasăOldPerchezitii de amploare in portul Constanta

Perchezitii de amploare in portul Constanta

Oamenii legii au demarat, joi, o ampla actiune de verificare si control a legalitatii transportului marfurilor ce ajuns in Portul Constanta atat pe cale navala, cat si rutiera si feroviara. Totul, precizeaza Politia Romana, cu scopul de a preveni activitatile ilegale.

Controalele vizeaza indeosebi transporturile de cereale, dar de produse autohtone – atat lemn, ca si deseuri metalice si nemetalice. In cadrul actiunii demarate din dispozitia sefului Politiei Romane, chestorul general Petre Toba, si la care participa angajati din toate structurile Politiei, atat din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, cat si de la inspectoratele judetene de politie, sunt verificate atat legalitatea documentelor, cat si a marfurilor transportate catre portile de acces auto din Portul Constanta, catre ecluzele canalului Dunare – Marea Neagra si catre triajele CFR din judetul Constanta.

„Echipele de control scaneaza documentele insotitoare de transport al marfurilor ce parasesc incinta portuara astfel incat sa fie realizata traseologia marfurilor de la beneficiar (societatea din port) catre societatile furnizoare. Aceasta activitate are rolul de a identifica societatile comerciale si persoanele care controleaza societatile implicate in activitatile evazioniste”, se mentioneaza in comunicatul remis presei de catre reprezentantii Politiei Romane.

Sursa foto: gazetabt.ro

333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger