AcasăOldPerchezitii DNA la Arad

Perchezitii DNA la Arad

Procurorii anticoruptie din cadrul Serviciul Teritorial Timisoara au iesit pe teren inca de la primele ore ale zilei de marti, oprindu-se la mai multe adrese de pe raza judetului Arad.

Mai precis, perchezitiile vizeaza atat locuintele unor oameni de afaceri, cat si – din informatiile anuntate de catre televiziunile de stiri – pe cea a edilului din localitatea aradeana Zabrani, precum si sediile unor societati comerciale. In total, actiunea procurorilor vizeaza sase adrese.

Actiunea de marti este menita, din datele anuntate de catre reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie intr-un comunicat, sa adune probe in continuarea cercetarilor care se fac intr-un cauza penala in care exista suspiciuni „privind savarsirea unor infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene”, despre care reprezentantii DNA sustin ca ar fi fost comise in intervalul 2010 – 2012.

Pentru actiunea de marti, procurorii DNA s-au bazat atat pe sprijinul de specialitate al SRI, cat si al reprezentantilor Directiei Generale Antifrauda, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, dar si al jandarmilor timisoreni.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger