AcasăOldPerchezitii in Bucuresti si in judetul Prahova, la suspecti de furturi de...

Perchezitii in Bucuresti si in judetul Prahova, la suspecti de furturi de conducte petroliere

Oamenii legii au facut, joi, mai multe perchezitii, in Capitala si in judetul Prahova, in vederea destructurarii unei grupari specializate in furturi de conducte petroliere, intr-un caz in care prejudiciul este estimat, sustin politistii, la un sfert de milion de lei. 13 suspecti au fost dusi la audieri.

Verificarile au fost facute de mai multi politisti din cadrul serviciului de Combatere a Criminalitatii Dambovita, impreuna cu procurori ai Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Dambovita, ajutati de jandarmi la trei adrese din Prahova si una din Bucuresti, precizeaza reprezentantii IPJ Dambovita.

Despre membrii gruparii in cauza, oamenii legii spun ca au indicii ca, in perioada 2010-2013, ar fi furat conducte destinate transportului produselor petroliere. „Acestia sunt banuiti ca ar fi obtinut date despre traseul retelelor de magistrale si ar fi creat  aparenta unor lucrari legitime de dezasamblare, organizand echipe care actionau pe teren. Membrii gruparii ar fi dezvoltat o retea pentru valorificarea bunurilor sustrase, astfel incat circuitul acestora sa nu poata fi descoperit”, se mentioneaza in comunicatul IPJ Dambovita

Odata incheiate verificarile domiciliare in cauza in care se fac cercetari, soldat cu un prejudiciu de circa 250.000 de lei, 13 persoane vor fi duse la audieri, la sediul DIICOT Dambovita.

Sursa foot: opiniatimisoarei,ro

161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger