AcasăOldPerchezitii in Buzau, la suspecti de abuz in serviciu

Perchezitii in Buzau, la suspecti de abuz in serviciu

Politistii buzoieni au descins, joi, la cinci adrese de pe raza judetului. Se fac perchezitii la cinci adrese, intr-un caz in care oamenii legii au suspiciuni privind savarsirea unor fapte prin care s-ar fi incalcat legea.

Mai precis, este vorba despre mai multe verificari domiciliare la care participa cateva zeci de politisti buzoieni. Cele cinci perchezitii sunt parte a cercetarilor ce se fac intr-un dosar aflat in intrumentarea politistilor din cadrul Biroului de Investigare a Criminalitatii Economice din orasul Ramnicu Sarat, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Ramnicu Sarat.

Concret, din precizarile reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Buzau, se fac cercetari la supecti de fapte de abuz in serviciu si complicitate la aceasta infractiune. „Cei in cauza sunt banuiti ca ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 300.000 de lei, cu ocazia derularii unui contract de achizitii publice in valoare de 1.600.000 de lei”, se precizeaza intr-un comunicat al institutiei.

sursa foto: observatorbn.ro

author avatar
Cristina Stefan
314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger