AcasăOldPerchezitii in Buzau, la suspecti de braconaj si ilegalitati in domeniul silvic

Perchezitii in Buzau, la suspecti de braconaj si ilegalitati in domeniul silvic

Actiune de amploare in judetul Buzau unde, joi dimineata, se fac perchezitii la 22 de adrese, intr-un caz in care prejudiciul estimat se ridica la 3.000.000 de lei, reprezentand T.V.A.-ul si impozitul pe profit neachitat bugetului de stat.

Mai exact, sunt perchezitionate simultan sediile a noua societati comerciale, puncte de lucru, depozite si gatere ce au ca principal obiect de activitate exploatarea, prelucrarea, transportul si comercializarea lemnului, dar si domiciliile a 13 persoane fizice de pe raza judetului. Potrivit reprezentantilor IPJ Buzau, 10 dintre aceste persoane sunt banuite de savarsirea unor infractiuni silvice, in timp ce alte trei sunt suspectate de braconaj cinegetic.

Se fac cercetari in vederea probarii suspiciunilor privind activitatea infractionala a unor persoane fizice, dar si juridice, banuite de ilegalitati in domeniul silvic, evaziune fiscala si braconaj cinegetic, in cadrul unor dosare penale aflate in instrumentarea Serviciului de Investigare a Fraudelor si a Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau, se mai arata in comunicatul sursei citate.

La actiune participa zeci de politisti de investigare a fraudelor, ordine publica, investigatii criminale si arme, explozivi si substante periculoase – I.P.J. Buzau, dar si specialisti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si Vanatoare Focsani.

Sursa foto: brasov.net

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger