AcasăOldPerchezitii in Capitala si 5 judete, intr-un caz cu un prejudiciu de...

Perchezitii in Capitala si 5 judete, intr-un caz cu un prejudiciu de 13 milioane de lei

Politistii s-au oprit, miercuri dimineata, la mai multe adrese de pe raza Capitalei, dar si a cinci judete din tara. „Vizitele” oamenilor legii sunt menite sa adune date si probe concludente, intr-un dosar penal in care exista suspiciuni in privinta savarsirii unor ilegalitati de natura economica.

Descinderile au loc in Arges, Valcea, Olt, Ilfov, Iasi si in Bucuresti. Sunt 34 de paerchezitii care se desfasoara la aceasta ora, vizate fiind 19 persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu adus statului de 13.000.000 de lei. „Persoanele in cauza sunt banuite ca, in perioada 2009 – 2015, s-ar fi sustras de la plata obligatiilor fiscale datorate bugetului de stat prin interpunerea in circuitul economic a unor societati comerciale de tip fantoma”, precizeaza IGPR.

Odata ce se vor incheia aceste perchezitii, 34 de persoane urmeaza sa fie duse, pe baza de mandat, la audieri, la sediul IPJ Arges. De altfel, actiunea apartine oamenilor legii din Arges, dar politistii din acest judet au sprijin si din partea inspectoratelor de politie ale judetelor Valcea, Olt, Iasi si al Politiei Capitalei.

246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger