AcasăOldPerchezitii in Capitala si doua judete, la suspecti de evaziune. Prejudiciul depasteste...

Perchezitii in Capitala si doua judete, la suspecti de evaziune. Prejudiciul depasteste 100 de milioane de lei

Saptamana a inceput in forta pentru politistii ilfoveni, care au descins la mai multe adrese de pe raza judetului, dar si a Capitalei si a unui alt judet din sudul tarii- Giurgiu.

Avand suspiciuni in privinta savarsirii unor fapte de evaziune fiscala in comercializarea unor electronice, echipamente electrice si obiecte de uz casnic, dar si a unor jucarii, prin intermediul carora bugetul statului ar fi fost prejudiciat cu peste 100.000.000 de lei, oamenii legii au iesit pe teren, pentru a continua cercetarile.

Ca urmare, au facut nu mai putin de opt perchezitii la locuintele unor persoane banuite de faptele mentionate anterior si despre care politistii sustin ca ar fi fost savarsite intre anii 2012 si 2014, suspectii folosind o firma de tip fantoma, prin intermediul careia ar fi importat marfuri din China, „pe care le-ar fi valorificat pe piata interna fara a le evidentia in contabilitate si fara a declara la organele fiscale veniturile obtinute”.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov mai precizeaza, in acelasi comunicat, si faptul ca prejudiciul adus statului este de 101.774.000 de lei.

Cercetarile continua, pentru ca la finele perchezitiilor, nu mai putin de sapte persoane urmeaza sa fie duse al audieri, la politie, pe baza unor mandate.

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger