AcasăOldPerchezitii in Giurgiu: sunt vizati politisti de frontiera suspectati ca ar fi...

Perchezitii in Giurgiu: sunt vizati politisti de frontiera suspectati ca ar fi luat mita

Actiune a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Instanta Suprema. Luni se fac perchezitii in judetul Giurgiu, vizati fiind mai multi politisti de frontiera, suspectati ca ar fi luat mita.

Verificarile fac parte dintr-o cauza penala, se mentioneaza intr-un comunicat al Ministerului Public. Vizati sunt mai multi agenti de politie de frontiera. Acestia sunt cercetati, precizeaza reprezentantii PICCJ, pentru ca ar fi luat mita, mai exact pentru ca ar fi pretins si primit sume de bani „pentru a permite autoturismelor inmatriculate provizoriu in Romania sa paraseasca teritoriul tarii, cu incalcarea dispozitiilor legale privind procedura inmatricularii, inregistrarii, radierii si eliberarii autorizatiei de circulatie provizorie sau pentru probe a vehiculelor”.

In aceasta actiune ce se desfasoara pe raza judetului Giurgiu, procurorii beneficiaza de sprijin din partea reprezentantilor Directiei Generale Anticoruptie, precum si ai Brigazii Speciale de Interventii a Jandarmeriei, SRI, dar si al autoritatilor judiciare din Bulgaria.

Sursa foto: emaramures.ro

266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger