AcasăOldPerchezitii in Roman, la suspecti de furturi din locuinte si societati comerciale....

Perchezitii in Roman, la suspecti de furturi din locuinte si societati comerciale. Un barbat, retinut

Un suspect a fost retinut si mai multe bunuri ridicate in urma unor perchezitii facute de catre politistii din Roman, la locuintele unor persoane banuite de infractiuni de furt din locuinte si din sediile unor societati comerciale.

La actiunea desfasurata joi au luat parte circa 50 de politisti de investigatii criminale, din cadrul posturilor de politie comunale arondate Politiei Municipiului Roman, precum si de la Serviciul pentru Actiuni Speciale din cadrul IPJ Neamt. Au fost perchezitionate 12 domicilii ale unor persoane suspectate ca ar fi furat mai multe bunuri din locuinte sau sedii de firma, in timpul cercetarilor fiind ridicate atat echipamente electrice, covoare, cat si telefoane mobile si diverse inscrisuri, precum si alte bunuri despre care oamenii legii au indicii ca ar fi fost sustrase din case sau societati comerciale.

Totodata, in cadrul acestei actiuni, un barbat in varsta de 42 de ani, din Roman, a fost retinut, fiind banuit ca ar fi comis doua furturi din societati si doua furturi din locuinte de pe raza municipiului respectiv. Pagubele produse in aceste cazuri se ridica, precizeaza reprezentantii IPJ Neamt intr-un comunicat, la circa 15.000 de lei. Suspectul urmeaza sa fie prezentat instantei, vineri, cu propunere de arestare preventiva, mentioneaza sursa citata.

Sursa foto: radiomures.ro

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger