AcasăOldPerchezitii la Craiova. Suspiciuni de mita pentru promovarea unor examene

Perchezitii la Craiova. Suspiciuni de mita pentru promovarea unor examene

Prima zi a saptamanii a inceput cu perchezitii, pe raza Doljului. Mai exact, procurorii din cadrul Parchetului General, care fac cercetari intr-o cauza penala, in care exista suspiciuni privint fapte de luare, dar si de dare de mita, s-au oprit, luni, la mai multe adrese din acest judet.

Mai exact, sunt verificate institutii publice de invatamant, dar si spitalicesti aflate pe raza acestui judet, mentioneaza reprezentantii Ministerului Public, dar si locuintele unor persoane Unele dintre aceste perchezitii se fac, potrivit televiziunilor de stiri, la facultatea de Medicina din Craiova.  In total, se fac 15 astfel de verificari.

Procurorii au suspiciuni ca, ins chimbul promovarii unor examene, atat cadre didactice din mediul universitar, cat si elevii de la aceste unitati de invatamant ar fi savarsit fapte ilegale. Mai precis, ar fi dat si, respectiv, primit mita sume intre 50 si 100 de euro.

La perchezitiile de luni participa, pe langa procurori din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte, oameni ai legii din cadrul Directiei Generale Anticoruptie, cat si lucratori ai Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger