AcasăOldPerchezitii la doua institutii publice din Botosani si Suceava. Suspiciuni de coruptie...

Perchezitii la doua institutii publice din Botosani si Suceava. Suspiciuni de coruptie si obtinere nelegala de fonduri europene

Procurorii DNA Suceava fac, miercuri, mai multe perchezitii la 16 adrese din judetele Botosani si Suceava. Vizate sunt si sediile a doua institutii publice.

Avand autorizatie de la instanta, procurorii anticoruptie din cadrul Serviciului Teritorial Suceava, cu sprijinul SRI si al Brigazii Speciale de interventie a Jandarmeriei, efectueaza, in cursul aceste zile, 16 perchezitii domiciliare in cele doua judete, doua dintre acestea fiind la sedii de institutii publice, iar restul la punctele de lucru ale unor societati comerciale si la locuintele unor persoane fizice. Conform Antena 3, ar fi vorba despre sediul Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Botosani, dar si de cel al unei primarii.

Potrivit comunicatului DNA, procurorii suceveni fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni de savarsirea a unor fapte de coruptie, dar si „conexe infractiunilor de coruptie si privind obtinerea nelegala de fonduri europene”.

179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger