AcasăOldPerchezitii la mai multe adrese din Capitala si judetul Giurgiu

Perchezitii la mai multe adrese din Capitala si judetul Giurgiu

Odata ce au obtinut de la instanta mandate pentru a face perchezitii, politistii bucuresteni au iesit pe teren, inca de la primele ore ale zilei, pentru a face 11 astfel de verificari. Cercetarile nu se fac doar pe raza Capitalei, ci si in judetul limitrof, Giurgiu, precum si in incinta unui penitenciar.

Perchezitiile se desfasoara cu sprijin din partea Directiei de Operatiuni speciale din IGPR si sub coordonarea unui procuror si au drept scop strangerea de date si probe care le pot fi de folos oamenilor legii care instrumenteaza un dosar in care exista suspiciuni in privinta savarsirii, de catre mai multe persoane, a unor fapte de inselaciune, prin telefon, mai precis prin metoda cunoscuta drept „Accidentul”. In acest sens, perchezitiile vor fi continuate cu audieri la sediul Sectiei  1 de politie, din Capitala, anunta DGPMB.

Mai precis, din cate au stabilit politistii pana la aceasta ora, suspectii si-ar fi facut un obicei in a pune mana pe telefon si a suna diverse persoane, in incercarea de a-i convinge sa le dea bani, invocand false accidente rutiere.

Din cate spun oamenii legii, suspectii s-ar fi orientat cu precadere asupra unor persoane in varsta „carora le-ar fi solicitat diferite sume de bani pentru acordare de ingrijiri medicale,  sub pretextul ca o ruda apropiata a acestora ar fi suferit un accident cu urmari deosebit de grave”.

Doar ca, din cate mai rezulta din comunicatul Politiei Capitalei, de aceasta data, pe langa bani, s-ar fi pretins si alte obiecte, de vreme ce, paguba estimata la 152.000 de lei include, pe langa duiverse sume, si bunuri de valoare, bijuterii sau chiar tablouri.

213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger