AcasăOldPerchezitii la Politia Locala din Ploiesti

Perchezitii la Politia Locala din Ploiesti

Ziua de marti a adus perchezitii la sediul Politiei Locale din Ploiesti. Procurorii anticoruptie s-ar fi oprit la aceasta adresa pentru a face verificari in dosarul in care fostul sef al institutiei este cercetat pentru mai multe fapte care i se imputa, printre ele si cea de santaj.

Reprezentantii DNA au ajuns, asadar, la sediul Politiei Locale din Ploiesti si fac cercetari la fata locului. Informatiile, aparute pe surse citate de televiziunile de stiri si de presa locala, nu sunt deocamdata confirmate. Mai mult, se cunosc putine detalii cu privire la actiunea – in plina desfasurare- a procurorilor.

In urma cu aproape trei saptamani, Cristinel Toader, fostul director general al institutiei la sediul careia se fac perchezitiile a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurori. Anchetatorii anuntau, la acea vreme, ca masura a fost luata pentru fapte de santaj, dar si pentru folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert, incompatibile cu functia detinuta. Reprezentantii DNA precizau, printre altele, intr-un comunicat, faptul ca „in perioada 2013 – 2014, Toader Cristinel, in calitatea detinuta in cadrul Politiei Locale Ploiesti, respectiv aceea de director general, a viciat concursurile organizate pentru ocuparea unor posturi vacante in cadrul acestei institutii, in sensul ca i-a constrans pe membrii comisiilor de examinare sa-i puna la dispozitie subiectele, pe care le-a furnizat mai multor candidati, in schimbul unor sume de bani cuprinse intre 200 si 1000 euro”. Ulterior, Toader a fost arestat preventiv.

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger