AcasăOldPerchezitii la suspecti de inselaciune prin metoda "Accidentul"

Perchezitii la suspecti de inselaciune prin metoda „Accidentul”

Au crezut ca vor scapa nepedepsiti, daca insala increderea unor oameni, pacalindu-i prin deja cunoscuta metoda „Accidentul”, insa politistii le-au dat de urma si ii cerceteaza pentru faptele lor.

Este cazul a cinci persoane, din Valcea, ale caror locuinte au fost luate la puricat, joi dimineata, de catre politistii din cadrul Inspectoratului Judetean. Avand indicii conform carora cei dintai ar fi savarsit ilegalitati in urma carora ar fi cauzat bugetului statului un prejudiciu de circa 250.000 de lei, politistii s-au oprit asupra domiciliilor celor cinci suspecti, pentru a face verificari, in vederea probarii acestor banuieli.

„Din cercetari a rezultat ca, in perioada noiembrie 2014 – martie 2015, banuitii ar fi inșelat mai multe persoane, prin metoda accidentul”, mentioneaza reprezentantii IPJ Valcea, care adauga ca, dupa ce perchezitiile se vor incheia, persoanele in cauza vor fi duse la audieri, la sediul institutiei amintite.

De altfel, oamenii legii le-au atras atentia in numeroase randuri romanilor sa nu se lase pacaliti de indivizi necunoscuti, care ii suna pretinzandu-le diferite sume de bani sau bunuri, invocand, in mod fals, faptul ca o ruda a persoanei apelate ar fi fost implicata intr-un accident rutier.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger