AcasăOldPeste 100 de morti in Nepal, dupa cutremurul de 7.3 grade (VIDEO)

Peste 100 de morti in Nepal, dupa cutremurul de 7.3 grade (VIDEO)

Noi vesti triste si imagini greu de privit din directia statului asiatic greu incercat de miscari telurice violente. Bilantul celui de-al doilea cutremur de peste 7 garde care a lovit Nepalul a depasit, din nefericire, 100 de decese, in conditiile in care cifra neagra ar putea creste, pe masura ce sunt continuare caurarile persoanelor date disparute dupa noua unda seismica produsa marti.

Recentele date – furnizate de catre un reprezentant al fortelor locale de ordine si prezentate de CNN – arata faptul ca peste 110 oameni si-au gasit sfarsitul in urma seismului de 7.3 grade pe Richter produs marti si urmat de mai multe replici, unele puternice.

De asemenea, numarul ranitilor a depasit 2.000, existand, in continuare, temeri ca mai sunt persoane ramase captive sub ruinele cladirilor care s-au prabuisit ca urmare a faptului ca pamantul s-a zguduit. Spitalele sunt aglomerate, iar cuvantul de ordine este spaima. Oamenii care au scapat teferi de pe urma dezastrului natural de zilele trecute se tem sa mai intre in casa, de teama unor noi miscari ale pamantului, insa exista si foarte multi nepalezi care au ramas fara case, imobilele fiind daramate de forta miscarii pamantului.

Dupa cum se stie, cutremurul de marti a venit la aproximatvi doua saptamani de la precedentul dezastru care lovise statul din sudul Asiei. Seismul de 7.8 garde pe scara Richter a rapit vietile a peste 8.000 de oameni, ranind alte in jur de 18.000 de persoane.

[youtube]09t93OaGsdA[/youtube]

[youtube]SxpTVThLZU8[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger