AcasăOldPrimarul baimarean, in vizorul procurorilor/Reactia lui Chereches

Primarul baimarean, in vizorul procurorilor/Reactia lui Chereches

Edilul din Baia Mare a ajuns in atentia procurorilor anticoruptie, presa locala sustinand chiar ca ar fi fost vorba de un flagrant.

UPDATE 16.29: Primarul din Baia Mare a ales sa-si spuna punctul de vedere prin intermediul unei postari pe contul personal de pe o retea de socializare, in privinta actiunii procurorilor din cursul aceste zile, actiune care l-a vizat.

Va prezentam in cele ce urmeaza, integral, mesajul facut public de catre primarul Chereches, pe contul sua de Facebook, in urma cu aproximativ o ora:

„Prieteni, va multumesc pentru sustinere. Celor care si-ar dori sa ma vada in genunchi si ar face orice pentru asta, am sa le spun doar atat: nu mor caii cand vor cainii!

Am facut bine ca sa primesc rau… Ca de atatea ori, am sarit in ajutorul celor care au nevoie. Am platit din banii mei prime jucatorilor de la FCM Baia Mare si am achitat cheltuieli de deplasare. Nu este nici un secret, inclusiv jucatorilor li s-a spus de unde sunt banii si acestia au inteles ca este modul in care eu personal am ales sa ii ajut ca sa poata continua sa joace pentru Baia Mare si pentru comunitatea noastra, in pofida problemelor financiare existente la club. Astazi dimineata, Cristian Span a venit sa imi inapoieze o mica parte din banii pe care i-am dat cu titlu de imprumut ca sa nu moara echipa, sa poata functiona. M-am trezit cu DNA la usa… Ii asigur pe baimareni si pe toti cei care ma cunosc sau au auzit macar cine este Catalin Chereches, ca sunt un om corect. Poate am o singura vina totusi: sunt prost de bun uneori si ajut si pe cine nu ar trebui. Ajut de cand ma stiu pe oricine pot, pe cine are nevoie. Asa am fost, asa sunt si asa voi ramane! Am sprijinit si voi sustine in continuare din resurse proprii cat de mult pot sportul si cultura, cu atat mai mult cu cat la mijloc este imaginea orasului nostru. Cu riscul de a pati ca astazi cand in loc de un “multumesc”, unii au ales sa imi bage cutitul in spate, miseleste. Dar pentru baimarenii seriosi si demni, pentru municipiul Baia Mare, nu ma dau batut si cu fruntea sus am sa merg inainte! Le multumesc tuturor celor care imi sunt alaturi. Celor care si-ar dori sa ma vada in genunchi si ar face orice pentru asta, am sa le spun doar atat: nu mor caii cand vor cainii! Stiu ca in aceasta campanie electorala este un singur proiect pe care anumiti politicieni si afaceristi il au: sa il ucida pe Chereches. Dar eu merg inainte in candidatura mea spre un nou mandat de primar, continuand misiunea pe care mi-am asumat-o pentru a face Baia Mare sa renasca!”

–––––––––

Totul s-ar fi intamplat chiar in sediul primariei din Baia Mare, mai precis in biroul edilului. La un moment dat, conform ziarmm.ro, mai multi procurori au intrat in incinta, chiar in momentul in care Chereches avea o intalnire la care se aflau si oameni de afaceri.

Catalin Chereches a fost dus apoi la sediul DNA din Baia Mare, pentru a fi audiat de catre anchetatorii anticoruptie.

E important de spus ca recent, Chereches si-a anuntat intentia de a candida din nou pentru functia pe care o ocupa de aproximativ cinci ani.

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger