AcasăOldPrimele imagini de la locul tragediei din Paris, din zona redactiei atacate...

Primele imagini de la locul tragediei din Paris, din zona redactiei atacate de indivizi inarmati (VIDEO)

Au fost momente cumplite pentru oamenii aflati in calea celor doi indivizi inarmati cu pusti care au deschis focul, miercuri, asupra sediului unei redactii unui saptamanal de satira, din capitala Frantei. Nu mai putin de 11 oameni au pierit secerati de gloantele trase de atacatorii ramasi inca neidentificati.

In timp ce oamenii legii ii cauta pe cei doi suspecti, lumea intreaga priveste cu groaza imaginile suprinse la locul sangerosului atac. Unele dintre aceste inregistrari, postate pe Youtube, au surprins interventia cadrelor medicale, care se grabesc sa preia ranitii, pentru a-i duce, cu ambulanta, la spital. Pe langa cele 11 persoane care si-au pierdut viata, intre ei si doi politisti, opt oameni au fost raniti.

De asemenea, din imagini se vad urmele lasate de gloantele care au patruns in parbrizul si caroseria unei masini de politie, dar si in ferestrele unui imobil din zona in care a avut loc atacul.

Va amintim ca, in urma cu doar cateva ore, doi barbati purtand cagule si avand in mana arme au deschis focul in sediul redactiei publicatiei franceze „Charlie Hebdo”, ucigand 11 oameni. Politistii sunt in alerta maxima si ii cauta la aceasta ora pe cei doi indivizi.

[youtube]duM2St6vNj8[/youtube]

[youtube]qvNiSWKrgws[/youtube]

[youtube]sQ4R-hpxjJk[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger