AcasăOldPrimii doi politisti care au ajuns la locul accidentului aviatic din Sibiu...

Primii doi politisti care au ajuns la locul accidentului aviatic din Sibiu au primit placheta de onoare a MAI

Cei doi politisti care au intervenit la locul prabusirii elicopterului militar IAR 330 PUMA, in judetul Sibiu, ajutandu-i pe cei doi supravietuitori ai tragediei, au fost recompensati, simbolic, de catre Ministerul de Interne.

Agentii de politie au primit placheta de onoare a MAI -cea mai inalta distinctie a institutiei – in cadrul unei ceremonii ce a avut loc, luni, la sediul ministerului condus de Gabriel Oprea. De altfel, vicepremierul a laudat interventia prompta a agentului-sef de politie Cavaleru Eduard-Dumitru (in varsta de 34 de ani) si a agentului principal de politie Badiu Lucian-Aurel (28 de ani), sefii posturilor de politie Iacobeni, respectiv Laslea, din judetul Sibiu, in cazul accidentului aviatic de vineri, soldat cu opt morti si doi raniti.

„Este o mandrie pentru mine, ca ministru de interne, pentru dumneavoastra, conducerea ministerului, sa avem astfel de colegi care isi pun viata in pericol pentru a salva vieti si avem multe astfel de exemple in aceasta institutie de forta a statului roman, Ministerul Afacerilor Interne. Asta este datoria noastra!”, a sustinut Gabriel Oprea.

La randul lor, cei doi politisti au multumit pentru distinctiile primite, precizand au incercat sa-i ajute cat mai mult pe cei doi supravietuitori ai accidentului de elicopter, in momentul in care au ajuns la locul tragediei. Cu totii spera ca ranitii sa isi revina cat mai repede.

author avatar
Cristina Stefan
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger