AcasăOldProcesul fostei sefe DIICOT a inceput cu o amanare. Bica: Sunt optimista

Procesul fostei sefe DIICOT a inceput cu o amanare. Bica: Sunt optimista

Alina Bica si celelalte noua persoane cercetate alaturi de fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) in dosarul cunoscut in presa drept „Bica 1” au avut, vineri dimineata, o prima infatisare in fata instantei.

Nici bine nu a inceput insa procesul, ca s-a pronuntat o prima amanare.Totul pentru ca, anunta televiziunile de stiri, au existat persoane cercetate in acest dosar care nu au avut aparator legal. Drept urmare, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie s-au vazut nevoiti sa amane judecarea cauzei. Urmatorul termen a fost stabilit pentru luni, 4 mai.

Prezenta, vineri, la instanta Suprema, Bica, pe care procurorii DNA o acuza de luare de mita si abuz in serviciu, le-a marturisit jurnalistilor ca are o stare de spirit cat se poate de buna. „Sunt optimista”, a declarat fosta membra a Comisiei Centrale de Stabilire a Despagubirilor, din cadul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP).

La inceputul acestei saptamani, Bica a parasit Penitenciarul Targsor, unde fusese dusa in urma cu ceva saptamani. In urma deciziei Instantei Supreme, fosta sefa a DIICOT a scapat de arestul preventiv, dupa circa cinci luni, aflandu-se in prezent in arest la domiciliu.

176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger