AcasăOldProcurorul bucurestean Crisu, cercetat in arest la domiciliu

Procurorul bucurestean Crisu, cercetat in arest la domiciliu

Stefan Crisu, procurorul in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti pe care DNA il acuza de trafic de influenta, va fi cercetat in arest la domiciliu, si nu in arest preventiv, cum propusesera reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie.

In conditiile in care Crisu a fost retinut pentru 24 de ore, la primele ore ale zilei de luni, dupa ce procurorii anticoruptie au anuntat ca a fost prins in flagrant primind un telefon de circa 1.000 de euro, dar si suma de 2.000 de euro, in schimbul unei promisiuni privind o interventie intr-un dosar, DNA solicitase Curtii de Apel Bucuresti (CAB) arestarea preventiva pentru 30 de zile a procurorului de la PTB.

Insa magistratii CAB au dispus o masura mai blanda, in cazul lui Crisu, respectiv cercetarea in arest la domiciliu. Cum , insa, masura nu este una definitiva, ea poate fi contestata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Inainte de a se adresa instantei, DNA a obtinut incuviintarea Consiliului Superior al Magistraturii in privinta masurii preventive propuse- dar si a cea a arestului la domiciliu- in cazul procurorului. „La cererea procurorilor DNA, la data de 25 mai 2015, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a incuviintat arestarea preventiva, respectiv arestul la domiciliu a procurorului CRISU STEFAN”, anuntau, in cursul zilei trecute, reprezentantii DNA, intr-un comunicat.

79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger