AcasăOldProcurorul General: Dan Condrea urma sa fie audiat azi

Procurorul General: Dan Condrea urma sa fie audiat azi

Informatiile vehiculate, seara trecuta, in privinta lui Dan Condrea, in speta acelea ca patronul HexiPharma ar fi urmat sa fie audiat in cursul acestei prime zile a saptamanii la Parchet, si-au gasit conformare chiar din directia lui Augustin Lazar.

Procurorul general a precizat, in aceasta dimineata, faptul ca Dan Condrea ar fi urmat sa ajunga la audieri in aceasta zi de luni. Totodata, Procurorul General a precizat ca in ultimele zile fusesera preluate mai multe documente de la firma respectiva, urmand ca in cursul zilei sa se evalueze un prejudiciu in dosar.”Exista indicii foarte serioase ca astazi ar fi fost audiat si s-ar fi intamplat mai multe lucruri, pe care el le-ar fi stiut (…) cei care sunt vizati de cercetare, stiu de fiecare data la ce sa se astepte”, a mentionat seful PICCJ.

De asemenea, Lazar a declarat ca inca nu s-au incheiat toate procedurile de identificare ale soferului masinii, in sensul in care s-a ferit sa vorbeasca despre decesul lui Dan Condrea.  „Este vorba de o cercetare in curs si nu ar fi bine sa comentam acest aspect, desi indiciile sunt foarte puternice in acest sens. Adica este vorba despre autoturismul acestei firme, de o persoana care are asupra sa documentele respective si sunt indicii puternice ca e vorba despre acea persoana, care este, insa, in procedura de identificare”, a subliniat procurorul Lazar.

Va reamintim ca un barbat – despre care se presupune ca ar fi Dan Condrea – a murit, seara trecuta, dupa ce masina in care se afla s-a izbit de un pom, undeva pe drumul dinspre localitatea ilfoveana Corbeanca spre Buftea.

author avatar
Cristina Stefan
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger