AcasăOldRetinut pentru trafic de influenta. Acuzat ca ar fi pretins 13.700 de...

Retinut pentru trafic de influenta. Acuzat ca ar fi pretins 13.700 de euro de la o persoana

Banii raman cea mai sigura modalitate de plata

Reprezentantii DNA Bacau au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat pe care il acuza de infractiuni de coruptie.

Sorinel Voroneanu este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si participatie improprie la fals intelectual. Mai precis, procurorii DNA mentioneaza, in rechizitoriu, ca in decursul lunii trecute, ar fi pretins o suma de bani, de la o persoana, sustinand ca ar putea interveni pe langa functionari de la serviciul de eliberare de Permise din Neamt, in vederea emiterii, in mod fraudulos, a unor carnete de conducere.

„In datele de 22 si 24 octombrie 2014, inculpatul Voroneanu Sorinel a pretins de la o persoana suma totala de 13.700 de euro, din care a primit efectiv suma de 1.000 de euro, promitand ca isi va exercita influenta pe langa functionari din cadrul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Neamt, in vederea emiterii in mod fraudulos de permise de conducere, atat pentru ea cat si pentru alte cinci persoane”, se mentioneaza in comunicatul DNA.

Mai mult, procurorii anticoruotie sustin ca, in incercarea de a ascunde adevarata provenienta a banilor primiti, suspectul i-ar fi cerut persoanei respective sa incheie un contract autentic de imprumut pentru suma de 1.000 de euro cu un apropiat de-al sau.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, incepand de miercuri, urmand ca joi sa fie prezentat Tribunalului Neamt, cu propunere de arestare preventiva.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger