AcasăOldRoman ranit in atentatul de seara trecuta, de la Tel Aviv

Roman ranit in atentatul de seara trecuta, de la Tel Aviv

(foto: wikipedia)

Oficialii Ministerului de Externe de la Bucuresti au anuntat, in aceasta dimineata, faptul ca printre victimele atentatului care s-a produs seara trecuta in capitala Israelului se numara si un cetatean roman.

(foto: wikipedia)

Din cate precizeaza MAE, intr-un scurt comunicat de presa, barbatul se afla la aceasta ora pe in grija medicilor din Tel Aviv, fiind „internat într-un spital din capitala Statului Israel, in stare stabila”.

Momentan nu se cunosc detalii in privinta numelui si a varstei romanului care a avut de suferit in urma incidentului de marti seara. Reprezentantii institutiei conduse de Lazar Comenescu au mentionat, totodata, ca Ambasada Romaniei la Tel Aviv mentine legatura cu unitatea medicala in care se afla internat romanul, astfel incat sa poata furniza asistenta consulara, „in situatia in care acest lucru se va impune”.

Va precizam ca atacul a fost declansat, seara trecuta, in inima statului israelian – capitala Tel Aviv, de un individ inarmat cu un cutit, din cate se pare un tanar palestinian care a ranit mai multe persoane. Un om si-a gasit sfarsitul in urma acestui gest de o violenta extrema, iar alti cel putin noua au fost raniti, din cate anunta presa locala, la scurta vreme de la declansarea incidentului sangeros. Victima care nu a mai putut fi salvata era cetatean american. Motivul declasarii atacului nu a fost elucidat.

author avatar
Cristina Stefan
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger