AcasăOldS-a deschis dosar/Accidentul de la Ploiesti, soldat cu 5 morti, in atentia...

S-a deschis dosar/Accidentul de la Ploiesti, soldat cu 5 morti, in atentia procurorilor

Accidentul grav care s-a produs vineri dimineata, pe centura de vest a orasului Ploiesti, in urma caruia patru barbati si o femeie au pierit, iar alte 28 de persoane au fost ranite este cercetat de procurori.

Mai precis, Ministerul Public a anuntat faptul ca la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti s-a constituit un dosar avand ca obiect accidentul rutier petrecut in aceasta dimineata, in jurul orei 6. Mai exact se investigheaza conditiile producerii impactului, in vederea stabilirii vinovatilor.

Va reamintim ca un autobuz cu 34 de oameni la bord s-a lovit de partea din spate a unei basculante care rula inaintea mijlocului destinat transportului de persoane, fiind vorba despre o cursa regulata pe ruta Manesti-Ploiesti. Pe langa cele cinci decese, ca urmare a coliziunii grave au fost raniti 28 de calatori , patru dintre ei fiind copii si adolescenti, cu varste intre 9 si 17 ani.

Pe langa echipele medicale si pompierii care au venit la fata locului, pentru a ajuta victimele, avand in vedere ca dupa primirea apelului in privinta producerii accidentului a fost instituit un Cod rosu de interventie, in zona au ajuns si oficeri criminalisti, dar si de la Politia Rutiera, care s-au ocupat de cercetarile necesare stabilirii conditiilor in care s-a produs impactul.

sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti

author avatar
Cristina Stefan
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger