AcasăOldS-a dispus inceperea urmaririi penale in rem in cazul accidentului aviatic de...

S-a dispus inceperea urmaririi penale in rem in cazul accidentului aviatic de la Sibiu

(sursa foto: turnulsfatului.ro)

Procurorii militari care ancheteaza cauzele prabusirii elicopterului in apropiere de Malancrav, in judetul Sibiu, accident in urma caruia opt persoane au murit, au dispus inceperea urmaririi penale (IUP) in rem, mai exact pentru fapte, si nu pentru persoane.

(sursa foto: turnulsfatului.ro)

Concret, procurorii au dispus IUP pentru infractiunile de neluare a masurilor legale de securitate si sanatate in munca, nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca si ucidere din culpa.

Ancheta in cazul accidentului aviatic din Sibiu este in plina desfasurare. Au fost facute cercetari la locul tragediei si au fost identificati sapte martori, care au fost audiati de catre procurorii militari care se ocupa de acest caz.

Mai mult, in comunicatul Ministerului Public se mentioneaza faptul ca a fost stabilita identitatea tuturor celor opt militari care au decedat in urma tragediei, in urma unei expertize genetice judiciare, dupa ce au fost prelevate probe ADN atat de la rudele de gradul I ale militarilor care au pierit in accidentul de elicopter, cat si de la acestia din urma.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger