AcasăOldSase dintre ranitii din "Colectiv", in stare critica

Sase dintre ranitii din „Colectiv”, in stare critica

La aproape trei saptamani de la tragedia din clubul aflat pe starda Tabacarilor nr.7, din sectorul 4, sase dintre persoanele care au fost ranite in incendiul care a cuprins „Colectivul” se lupta pentru vietile lor.

Pentru ca, din cate anunta miercuri Ministerul Sanatatii, dintre cele 38 de victime ale incendiului din 30 octombrie care sunt si la aceasta ora internate in spitalele din Bucuresti si din judetul invecinat, Ilfov, sase sunt in stare critica.

Cifrele arata faptul ca, asemeni zilei precedente, cei mai multi raniti sunt inca internati la Spitalul de Chirurgie Reparatorie si Arsuri – unde a fost prezent, de altfel, in vizita, miercuri dimineata, premierul Ciolos, care a stat de vorba cu pacientii aflati intr-o stare mai buna, in timp ce la Spitalul Bagdasar Arseni sunt 9 pacienti, iar la Grigore Alexandrescu doar patru, semn ca, fata de ziua precedenta, unul dintre micii pacienti a fost externat.

Totodata, din datele facute publice de ministerul condus de medicul Patriciu Achimas-Cadariu, rezulta faptul ca la si la Spitalul Militar Central raman  internate tot patru victime ale incendiului devastator din „Colectiv”, in timp ce la Elias, Urgenta-Floreasca medicii ingrijesc cate trei pacienti raniti pe 30 octombrie. La  Spitalul Universitar raman internati 2 pacienti, la Spitalul Dimitrie Gerota si la Spitalul CC Iliescu cate un pacient.

Va amintim si faptul ca, din pacate, in ciuda eforturilor echipelor medicale din tara si din strainatate, respectiv din tarile catre care au fost transferati raniti din „Colectiv”, 60 de oameni au pierit ca urmare a ranitlor suferite in incendiul care a cuprins clubul in seara zilei de 30 octombrie, in plin concert al trupei Goodbye to Gravity.

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger