AcasăOldSef nou la Jandarmeria Romana

Sef nou la Jandarmeria Romana

Nume nou in fruntea Jandarmeriei Romane. La doar cateva zile de cand s-a aflat ca ministrul de Interne a dispus eliberarea din functie a generalului Mircea Olaru, in fruntea institutiei subordonate MAI a fost numit un alt sef.

Noul inspector general al jandarmariei Romane vine din Banie, are 52 de ani si . Este vorba despre generalul de brigada Marin Andreiana, cel care, pana la aceasta data a fost in fruntea Gruparii Mobile de Jandarmi „Fratii Buzesti”, din Craiova.

Din cate anunta institutia guvernamentala condusa de Petre Toba, Andreiana a fost imputernicit, de luni incepand, prin ordinul ministrului, pentru a prelua atributiile de inspector general al Jandarmeriei. Mandatul acestuia este unul pe perioada determinata, de o jumatate de an.

Asadar, in urmatoarele sase luni, cel putin, Andreiana va face echipa cu generalul de brigada Zoltan Balint, imputernicit, de vinerea trecuta incepand, pentru o perioada determinata similara ca durata, in functia de prim-adjunct al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane si sef al statului major al Jandarmeriei Romane.

Citeste si : „Bratul inarmat” al DNA loveste Jandarmeria!

sursa foto: MAI

author avatar
Cristina Stefan
727 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger