AcasăOldSeful RAR Tulcea, retinut de procurori pentru luare de mita

Seful RAR Tulcea, retinut de procurori pentru luare de mita

O veste cat se poate de proasta a fost primita, la primele ore ale zilei de joi, de catre seful reprezentantei tulcene a Registrului Auto Roman (RAR) de la procurorii anticoruptie, aceiasi care precizeaza ca barbatul a fost prins in flagrant, miercuri, avand asupra sa 200 de lei, suma care ar reprezenta mita.

Doru Manole, despre care DNA anunta, intr-un comunicat, faptul ca are si calitate de avocat in cadrul Baroului din orasul amintit,  a fost retinut pentru 24 de ore, pentru luare de mita. In cursul acestei zile, barbatul urmeaza sa fie dus in fata instantei, procurorii propunand in cazul sau arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile. Ramane, insa, de vazut daca magistratii Curtii de Apel Constanta vor admite sau nu aceasta solicitare.

In ordonanta de retinere intocmita pe numele lui Doru Manole, procurorii anticoruptie au notat faptul ca au date si probe din care sa rezulte faptul ca „in perioada 10 septembrie – 07 octombrie 2015, inculpatul Manole Doru, in calitate de sef al reprezentantei Registrului Auto Roman – Sucursala Tulcea, a primit de la 4 persoane suma totala de 750 lei, pentru a urgenta efectuarea verificarii tehnice periodice si eliberarea unor certificate de autenticitate pentru diverse autoturisme, fara a exista programare prealabila in acest sens”. Si, dupa cum aminteam anterior, in cursul zilei de miercuri, barbatul ar fi fost prins, in fragrant, avand asupra sa suma de 200 de lei. Ulterior acestei constatari, seful RAR Tulcea a fost dus la sediul DNA, pentru ca la finele discutiilor, procurorii sa dispuna retinerea sa pentru 24 de ore.

222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger