AcasăOldSerie de explozii devastatoare in China: zeci de morti si sute de...

Serie de explozii devastatoare in China: zeci de morti si sute de raniti (VIDEO)

Imagini de groaza si foarte multe victime in zona portului din Tianjin, ca urmare a unei serii de explozii foarte puternice.

Deflagratiile au afectat, in cursul serii trecute, un depozit in care se aflau materiale chimice, dar si mai multe cladiri rezidentiale aflate in zona, precum si foarte multe autovehicule, dupa cum se vede din imaginile suprinse la primele ore ale zilei de joi, dupa iadul de seara trecuta. O prima explozie a general altele, care s-au produs la o oarecare distanta de timp, fiind urmate de incendii violente, spre disperarea martorilor.

[youtube]IjLvRNimZBE[/youtube]

Cele mai recente date, anuntate joi la pranz de catre autoritatile locale, anunta faptul ca 44 de persoane – 14 dintre ele pompieri- si-au pierdut viata in urma exploziilor. Numarul mare de pompieri aflati pe lista victimelor se explica prin faptul ca, potrivit presei locale, acestia au intervenit cu mai multe autospeciale in zona depozitului afectat de o prima deflagratie, pentru a ajuta victimele si a limita proportiile dezastrului. Nu au apucat sa se salveze, in momentul in care spatiul respectiv a fost afectat de o a doua explozie, urmata de altele. Sunt, insa, si persoane disparute din randul echipelor de interventii in cazuri de incendii, existand temeri ca pierderile din randul breslei pompierilor ar putea fi si mai mari.

[youtube]mc1weOQRYNc[/youtube]

Mai mult, la spitalele din Tianjin au fost aduse circa 500 de persoane. Victimele au fost internate, dupa ce au suferit diferite leziuni si arsuri, aflandu-se in zona afectata de deflagratii. Starea a peste 60 de oameni dintre cei care au cazut victime exploziilor este grava, medicii depunand eforturi sa ii ajute sa isi revina.

Pana la aceasta ora nu a fost anuntata o cauza clara care ar fi putut sta la originea exploziilor.

[youtube]SZDStWwx-jk[/youtube]

[youtube]gcPqmK9FOMo[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger