AcasăOldSindicalistii ROMATSA au anuntat data la care sunt decisi sa intre in...

Sindicalistii ROMATSA au anuntat data la care sunt decisi sa intre in greva generala

Controlorii de trafic, dar si restul angajatilor ROMATSA sunt mai decisi ca oricand sa intre in greva generala. In acest sens a fost inaintata si o data la care ar urma sa inceapa protestul, in cazul in care, pana atunci, autoritatile nu gasesc solutii la problemele pe care le invoca.

In conditiile in care salariatii au amenintat de cateva zile ca vor ajunge sa recurga la aceasta masura radicala de protest, dar si dupa ce luni mai multi angajati si-au strigat nemultumirile la sediul companiei, reprezentantii sindicali de la ROMATSA au anuntat ca, in cazul in care nu se vor gasi solutii la problemele lor, martea viitoare, respectiv in prima zi a lunii septembrie, de la ora 11 vor intra in greva generala.

Este vorba despre o greva pe termen nelimitat, au subliniat reprezentantii salariatilor companiei. „Impactul va fi, din punctul nostru de vedere, unul catastrofal”, a anuntat unul dintre liderii sindicalistilor de la ROMATSA.

Oamenii sunt nemultumiti nu doar de salarii, dar si de unele conditii de munca. Salariatii se declara nemultumiti si de actuala conducere, cerand, totodata, demisia actualului manager.

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger