AcasăOldSOCANT: O tanara jurnalista si colegul ei, impuscati in timpul unui interviu...

SOCANT: O tanara jurnalista si colegul ei, impuscati in timpul unui interviu difuzat in direct la o televiziune din SUA! (VIDEO)

Cameramanul a surprins, fugitiv, doar picioarele suspectului, insa nu si chipul acestuia (sursa foto: captura youtube/WBJ7)

Pentru colegii lor a fost una dintre cele mai grele stiri pe care au avut-o de prezentat. Pentru familii si apropiati, o veste cazuta ca un trasnet. La fel si pentru telespectatorii care urmareau, miercuri dimineata, matinalul unei televiziuni locale din statul american Virginia si care au devenit, fara voie, martorii unei drame de neimaginat.

Cameramanul a surprins, fugitiv, doar picioarele suspectului, insa nu si chipul acestuia (sursa foto: captura youtube/WBJ7)

Cei doi tineri americani care lucrau pentru un post TV din Virginia au murit impuscati, anunta CNN, citand surse din cadrul televiziunii respective. Alison, o reporterita in varsta de doar 24 de ani si colegul sau, Adam, un fotograf si cameraman cu trei ani mai in varsta, au sfarsit subit, din cauza ranilor suferite dupa ce au fost impuscati chiar in timp ce isi faceau meseria.

Alison si Adam realizau un interviu ce era difuzat, in direct, la televiziunea locala WDBJ7. Nimic nu parea sa anunte dezastrul. Din ultimele imagini surprinse de camera, inainte ca tanarul Adam sa se prabuseasca, se vede cum, zambitoare si plina de energie, Alison isi urmarea interlocutoarea, ascultandu-i raspunsul la intrebarea pe care abia ce i-o adresase, cand linistea a fost tulburata de sunetele unor focuri de arma trase -s-a aflat ulterior- chiar inspre cei trei. N-aveau cum sa banuiasca finalul…

Din inregistrarea absolut socanta urmarita in direct de catre telespectatorii postului TV american pana ca regia sa comute din nou in studio, postata ulterior pe Youtube, se aud tipetele celor doua femei ingrozite de ce se intampla sub ochii lor.

Daca despre cei doi tineri jurnalisti s-a aflat vestea cumplita cum ca au murit sub ploaia de gloante, despre soarta femeii aflate la cadru in momentul declansarii dramei nu se cunosc detalii, dar se pare ca nu ar fi suferit traumatisme. La fel cum nu se stiu, deocamdata, nici motivele care au stat la baza asupra celor doi tineri jurnalisti, dar nici indicii in privinta identitatii autorului.

Precizam ca imaginile urmatoare sunt socante si va pot afecta emotional:

[youtube]cl8okt4BuU4[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
1.275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger