AcasăOldSotia senatorului Alexandru Cordos, Mihaiela, retinuta pentru 24 de ore

Sotia senatorului Alexandru Cordos, Mihaiela, retinuta pentru 24 de ore

Lovitura pentru familia unui senator clujean. Mihaiela Cordos, partenera de viata a parlamentarului social-democrat Alexandru Cordos, a fost retinuta pentru 24 de ore de catre procurorii anticoruptie din cadrul serviciului teritorial Cluj.

DNA anunta vineri ca masura a fost luata in cazul Mihaielei Cordos joi seara, in jurul orei 21. Sotia senatorului Alexandru Cordos urmeaza sa fie prezentata, vineri, Instantei Supreme, procurorii DNA propunand in cazul sau arestarea preventiva pentru 30 de zile.

Femeia – care are calitatea de referent in cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj- fiind acuzata de trafic de influenta, in forma continuata, mai exact ca ar fi savarsit 26 de astfel de fapte.

Procurorii clujeni mentioneaza, totodata, ca in dosarul in care este cercetata Mihaiela Cordos au fost puse sub urmarire penala si alte persoane, printre ele si senatorul Cordos si fiica acestora, Andreea Alexandra, ambii fiind acuzati, mentioneaza DNA intr-un comunicat, de complicitate la trafic de influenta, in forma continuata.

DNA noteaza faptul ca” in intervalul noiembrie 2014 – prezent, suspecta Cordos Mihaiela Lucia a pretins de la mai multe persoane foloase materiale necuvenite cuprinse între 1.000 – 10.000 lei, pentru ca, prin influenta pe care ea si sotul sau, Cordos Alexandru, o aveau asupra persoanelor cu functii de conducere din cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj, Inspectoratului scolar Judetean Cluj si a altor institutii publice, sa obtina cumparatorilor de influenta posturi/locuri de munca cum ar fi cele de: profesor suplinitor, infirmier, asistent medical, juristconsult etc”.

Precizam, de asemenea, ca decizia procurorilor vine dupa ce, in cursul zilei de joi, s-au facut perchezitii la unitatea medicala amintita, dar si audieri in acest dosar.

sursa foto: ziarul21.ro

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger