AcasăOldStelian Fuia, la DNA. Ce a declarat dupa discutia cu procurorii!

Stelian Fuia, la DNA. Ce a declarat dupa discutia cu procurorii!

Stelian Fuia, cercetat penal pentru vinderea unor imobile ale Statiunii Fundulea

Fostul ministru al Agriculturii a fost, miercuri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce a fost chemat la discutii cu procurorii.

Stelian Fuia, cercetat penal pentru vinderea unor imobile ale Statiunii Fundulea

„De cate ori voi fi chemat, vin la DNA. A fost un raport de evaluare si am luat la cunostinta raportul de evaluare”, a precizat Fuia, la iesirea din sediul DNA.

Va amintim ca fostul detinator al portofoliului Agriculturii, in Guvernul Ungureanu, este urmarit penal, fiind acuzat de abuz in serviciu. In acelasi dosar sunt cercetati si sora lui Fuia, Alexandrina State, respectiv sotul acesteia, Daniel State. Daca Stelian Fuia este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice, cei doi, asociati ai unei societati comerciale, sunt acuzati de complicitate la aceasta infractiune. Conform rezolutiei de incepere a urmaririi penale, procurorii ar avea indicii ca Fuia, in calitate de director la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare a Plantelor Medicinale si Aromatice (S.C.D.P.A.M.) Fundulea, la data savarsirii faptelor aflate sub cercetare, ar fi “omis indeplinirea unui act de serviciu in cadrul unei proceduri de executare silita, fapt ce a condus la vanzarea ilegala, prin licitatie organizata la data de 19 decembrie 2005, a unor imobile din patrimoniul statului catre o persoana fizica, banii fiind platiti societatii la care asociata era sora invinuitului Fuia Stelian”.

175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger