AcasăOldTanar retinut. Ce avea in bagajele voluminoase transportate intr-un tren!

Tanar retinut. Ce avea in bagajele voluminoase transportate intr-un tren!

Un tanar din judetul Neamt a intrat in vizorul politistilor ca urmare a bagajelor voluminoase cu care urcase, duminica, intr-un tren ce facea legatura intre Bacau si Adjud.

Desi pare greu de crezut, totul are o explicatie cat se poate de simpla. Din cate anunta, luni, reprezentantii IPJ Bacau intr-un comunicat, suspectul, calatorul in varsta de 38 de ani le-a atras atentia oamenilor legii de la Politia Transporturi, pentru ca avea asupra sa patru bagaje semnificativ de mari. Iar odata ce acestea au fost verificate, s-a descoperit ca, de fapt, nu contineau haine sau alte lucruri pe care le impacheteaza, de obicei, calatorii care merg cu trenul, ci zeci de mii de tigari de contrabanda.

Mai exact, din cate reiese din comunicatul citat, 2.649 de pachete de tigari, despre care s-a anuntat ca fie erau nemarcate, fie aveau marcaje fiscale emise in republica Moldova.

Odata facuta aceasta descoperire, tigarile au fost confiscate, iar barbatul s-a ales cu dosar penal, ulterior fiind retinut pentru 24 de ore. Ramane de vazut daca magistratii bacauani in fata carora va fi prezentat vor accepta sau nu propunerea de arestare preventiva in cazul sau.

568 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger