AcasăOldTanar suspectat de mai multe furturi din locuinta, retinut de politisti, in...

Tanar suspectat de mai multe furturi din locuinta, retinut de politisti, in Capitala!

Un barbat in varsta de 33 de ani, suspectat in mai multe cazuri de furt din locuinte, dar si din curtea unei societati comerciale, a fost retinut de catre politistii sectiei 11 din Capitala!

Judiciaristii sectiei de politie mentionate l-au prins, miercuri, pe barbatul banuit de comiterea mai multor infractiuni de furt. Cea mai recenta ar fi avut loc pe 23 august, cand suspectul ar fi patruns in curtea unei locuinte din sectorul 3 al Capitalei.

Politistii care au facut cercetari in acest caz au constatat  ca suspectul ar fi patruns in curtile a cinci locuinte si a unei societati comerciale din sectorul 3 al Capitalei, in perioada februarie -iunie anul curent. De la cele sase adrese, barbatul ar fi reusit sa sustraga mai multe bunuri în valoare totala de aproximativ 5.000 de lei, mentioneaza reprezentantii poltiie Capitalei.

Cazul este cercetat in continuare de judiciaristii Capitalei. Barbatul, acuzat de furt calificat, a fst retinut si urmeaza sa fie prezentat magistratilor, care vor decide ce masuri se impun in aceasta cauza, se mai precizeaza in comunicat.

sursa foto: cronicadeiasi.ro

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger