AcasăOldTanara batuta intr-un bar din Straja - VIDEO SOCANT

Tanara batuta intr-un bar din Straja – VIDEO SOCANT

Incident deosebit de violent, in urma caruia o tanara care lucreaza voluntar ca salvator montan in Lupeni a avut nevoie de ingrijiri medicale. Agresiunea a avut loc la primele ore ale zilei precedente, mai precis sambata in jurul orei 02, intr-un local din statiunea montana Straja, „in urma unui conflict spontan”, dupa cum anunta, duminica, oamenii legii.

Fata in varsta de 21 de ani a ajuns la spital, dupa ce a incasat doua lovituri in fata – o palma si un pumn, ultima dintre ele cu o forta considerabila. Din cate se vede din imaginile surprinse de camera de supraveghere din localul in care a avut loc agresiunea- un bar din cunoscuta statiune hunedoreana Straja – si facute publice de Vocea Strazii, barbatul si-a lovit victima pana cand a trimis-o la podea. Insa Miruna nu e singura victima a furiei barbatului. Un alt tanar in localul respectiv care, cel mai probabil, i-a luat apararea fetei, s-a ales cu mai multi pumni in fata. In tot acest timp, se vede ca nimeni altcineva nu a avut curajul sa se apropie de agresor, pentru a incerca sa-l tempereze.

In timp ce tanara a ajuns pe mana medicilor – initial a celor din Lupeni, ulterior a specialistilor de la spitalul de urgenta din Petrosani, suspectul a fost chemat sa dea declaratii la politie. Oamenii legii au fost sesizati cu privire la incident, in jurul orei 02.50, din cate anunta IPJ Hunedoara. „Politistii Biroului de Investigatii Criminale Lupeni, in urma cercetarilor efectuate, au identificat prezumtivul autor al agresiunii, un barbat in varsta de 33 de ani, fara ocupatie, din municipiul Lupeni, pe numele caruia a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de loviri sau alte violente si amenintare”, se mentioneaza in comunicatul IPJ-ul respectiv.

IMAGINILE din timpul incidentului AICI. Va avertizam, insa, ca este vorba despre un video socant, care poate afecta emotional privitorii.

225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger