AcasăOldBarbat acuzat ca a amenintat mai multi politisti, trimis in judecata pentru...

Barbat acuzat ca a amenintat mai multi politisti, trimis in judecata pentru ultraj

Un barbat a fost actionat in instanta, in stare de arest preventiv, fiind cercetat de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava pentru sase acte de ultraj. Individul este acuzat ca ar fi agresat un politist, dar si ca ar fi amenintat alti cinci agenti, folosind doua coase.

Odata finalizate cercetarile in acest dosar, suspectul a fost trimis in judecata, anunta, marti, Ministerul Public, intr-un comunicat. La acest moment, individul este arestat preventiv. Barbatul este acuzat de ultraj- infractiune ce se traduce prin agresarea, fizica si verbala, a unui reprezentant al autoritatilor aflat in exercitiul functiunii.

Barbatul este acuzat ca, pe 27 octombrie, ar fi agresat un agent de politie aflat in timpul serviciului, atacandu-l de mai multe ori, folosind un spray lacrimogen. Mai mult, suceveanul ar fi amenintat cu moartea acelasi reprezentant al politiei, fluturand un cutit, cu intentia de a-l intimida.

Ulterior, in acest caz au intervenit alti cinci agenti, insa si acestia s-ar fi lovit de furia barbatului pe care au incercat sa il duca la sediul de poltiei, pentru audieri. „Inculpatul a amenintat in mod repetat cu moartea, folosind doua coase, un numar de 5 persoane vatamate, toti agenti de politie”, precizeaza aceeasi sursa.

Dosarul in cauza a fost inaintat magistratilor Judecatoriei Suceava.

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger