AcasăOldUn autocar plin cu elevi s-a lovit de un cap de pod:...

Un autocar plin cu elevi s-a lovit de un cap de pod: un mort si mai multi raniti

Un mijloc destinat transportului de persoane si la bordul caruia se aflau 34 de copii, mai multi supraveghetori, dar si soferul s-a izbit, duminica, de un cap de pod, inainte de a iesi de pe sosea.

Parintii au aflat ingroziti ca ai lor copii, elevi de generala cu varste 10, 11 si 12 ani, de origine britanica, despre care stiau ca urcasera in autocarul respectiv, alaturi de mai multi adulti- cadre didactice- cu intentia de a face o calatorie in afara tarii, au trecut printr-o experienta pe care nu o vor uita prea curand.

Pe drumul catre Germania, respectiv in Belgia, excursia s-a intrerupt brusc, iar in jur de 10 copii, dar si cel putin doi adulti au fost raniti, unii dintre ei fiind transportati la spital cu ambulantele ajunse la locul accidentului, o parte doar pentru investigatii suplimentare, altii avand, insa, nevoie de internare. Conform presei internationale, unul dintre micuti- un baietel- a suferi leziuni la cap si pare a fi cel mai grav raniti din grupul elevilor aflati in respectivul autobuz.

Din imaginile suprinse la fata locului, se vede ca autocarul a fost avariat, in urma accidentului care, din pacate, a dus la moartea barbatului aflat la volanul autovehiculului plin cu elevi britanici, care ar fi urmat sa ajunga in Germania.

author avatar
Cristina Stefan
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger