AcasăOldUn roman, pe lista pasagerilor avionului algerian disparut!

Un roman, pe lista pasagerilor avionului algerian disparut!

Pe lista pasagerilor cursei AH5017 apartinand Air Algerie figura si un roman. Pana la aceasta ora nu se stie exact daca aceasta a urcat sau nu in avionul disparut de pe radare.

Informatia a fost confirmata, joi dupa-amiaza, intr-o interventie in direct la postul la Digi 24, de catre ministrul de Externe, Titus Corlatean. Seful Diplomatiei a precizat ca, din informatiile primite de la ministrul roman la Alger, primite de la Ministerul de Externe algerian, rezulta faptul ca numele unui roman figureaza pe lista pasagerilor cursei disparute. Pentru moment nu se cunosc mai multe detalii, respectiv daca romanul a si urcat in avionul respectiv, care a decolat de pe aeroportul din Burkina Faso si urma sa ajunga in Algeria. De asemenea, nici date privind identitatea si varsta cetateanului roman nu sunt deocamdata cunoscute.

Va reamintim ca in cursul zilei de joi s-a aflat ca un avion al companiei Air Algerie a iesit de pe radare, la aproximativ 50 de minute de la decolare si ca nu se mai stie nimic despre soarta pasagerilor si ai celor sase membri ai echipajului. Presa internationala a anuntat ca printre pasagerii aflati la bord, 11 la numar, se aflau cateva zeci de franzei, localnici din Burkina Faso, dar si cetateni din Algeria. La cateva ore dupa ce a fost anuntata disparitia aeronavei, oficiali ai companiei algeriene, citati de mass-media internationale, au precizat ca avionul s-ar fi prabusit in Sahara, din cauza conditiilor meteo nefavorabile zborului.

Citeste si: Avionul Air Algerie, disparut de pe radare, s-a prabusit. Avea la bord 116 oameni! (VIDEO)

Sursa foto: algerie1.com

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger