AcasăOldValcov, din nou la DNA pentru a discuta cu procurorii

Valcov, din nou la DNA pentru a discuta cu procurorii

Fostul ministru al Finantelor a ajuns si marti la sediul DNA, pentru o noua runda de audieri. S-a intamplat la doar cateva ore dupa ce, luni seara, Valcov a aflat ca ar putea parasi arestul Politiei Capitalei, urmand sa fie cercetat in regim de arest la domiciliu.

Valcov a fost adus, asadar, si marti la DNA, potrivit B 1 TV. Nu este prima oara cand fostul ministru si, totodata, fost edil al Slatinei, vine la DNA pentru audieri, de la inceputul acestei luni, mai precis de pe 2 aprilie, de cand a fost arestat preventiv pentru 23 de zile, dupa ce magistratii Instantei Supreme au admis cererea procurorilor DNA, astfel ca Valcov a fost adus in Arestul Politiei Capitalei, de la domiciliul sau, unde era in regim de arest.

Va amintim ca, seara trecuta, Instanta Suprema nu a admis cererea procurorilor Anticoruptie de a prelungi cu alte 30 de zile arestul preventiv in cazul lui Vacov, hotarand ca senatorul sa fie cercetat in arest la domiciliu. Insa cum aceasta decizie nu este definitiva, Darius Valcov mai are de asteptat pana sa afle daca poate parasi sau nu Arestul Politiei Capitalei.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger