AcasăOldVicepremierul Oprea a mers la spital, la pompierul ranit in explozia din...

Vicepremierul Oprea a mers la spital, la pompierul ranit in explozia din Calarasi

La o zi dupa ce a fost prezent la Floreasca, pentru a vedea in ce stare se afla politistul lovit de un sofer, in timpul unei misiuni, vicepremierul Gabriel Oprea a ajuns, in prima parte a zilei de marti, la Spitalul de Arsi, din Capitala, pentru a sta de vorba cu pompierul ranit in explozia de la finele lunii trecute, produse la ISU Calarasi.

Alaturi de Raed Arafat, Oprea s-a oprit in salonul in care este internat plutonierul adjutant Daniel Mitrea. A tinut sa ii transmita personal ca ii doreste sa se recupereze cat mai curand. „Vreau sa te incurajez in aceasta grea incercare prin care treci si sa te asigur ca nu esti singur. Noi avem un principiu: Nu lasam pe nimeni in urma! Suntem langa tine cu tot ce este nevoie”, i-a spus ministrul de Interne pompierului aflat pe patul de spital.

In varsta de 45 de ani, barbatul are, potrivit MAI, o vechime de aproape opt ani la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Calarasi. Ranit in explozia ce a avut loc pe 24 iulie, la unitatea de pompieri din orasul amintit, Mitrea s-a ales cu arsuri pe 35% din suprafata corpului si a avut nevoie de nu mai putin de patru interventii chirurgicale. Din fericire, medicii sunt optimisti in ceea ce il priveste, semn ca starea sa se imbunatateste cu fiecare zi care trece.

Din pacate, colegul sau, plutonierul major Doru Avisalon, ranit si el in explozia din 24 iulie, si adus in Capitala cu un elicopter, nu a mai putut fi salvat, in ciuda eforturilor medicilor.

sursa foto: MAI

author avatar
Cristina Stefan
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger