AcasăOldVictimele accidentului de elicopter din Constanta au fost inmormantate

Victimele accidentului de elicopter din Constanta au fost inmormantate

A fost o zi deosebit de grea pentru rudele, colegii si cunoscutii celor patru eroi care si-au pierdut viata in urma prabusirii elicopterului SMURD in apele reci ale lacului Siutghiol. I-au condus pe ultimul drum, cel fara de intoarcere, pe pilotul Catuneanu, pe copilotul Cracanel, pe medicul Vizireanu si pe asistenta medicala Harton.

In urma accidentului, doi copii au ramas fara mama, iar alti doi fara tata. Acestia, precum si partenerii de viata, parintii, fratii si surorile, dar si colegii de munca s-au despartit cu greu de pilotul, copilotul, medicul si asistenta medicala care urcasera, luni, in aparatul de zbor pentru a ajuta, ca si pana atunci, la salvarea de vieti.

Drumul lor s-a frant, insa, odata ce elicopterul s-a prabusit, din cauze pe care, pana la acest moment, nu le cunoaste nimeni, in lacul de pe raza judetului Constanta. Dupa ce in zilele care au trecut de la producerea nenorocirii s-au luptat sa accepte crunta realitate, joi apropiatii celor patru si-au luat adio, pentru vecie, de la ei.

Pilotul Petre Catuneanu (47 de ani) a fost inmormantat in Buzau, in timp ce colegul sau de la mansa elicopterului SMURD, copilotul Claudiu Ginel Cracanel (42 de ani), cetatean de onoare al Mioveniului, a fost condus pe ultimul sau drum de mii de oameni, in Arges. Tot joi a fost inhumata, dar la Braila, Laura Vizireanu (39 de ani), medicul SMURD aflat in elicopterul care s-a prabusit, luni dupa-amiaza, in lacul din statiunea Mamaia. Asistenta medicala Camelia Gabriela Harton, cea care abia apucase, in ziua fatidica, sa-si anunte iubitul ca e insarcinata,  se odihneste pe vecie in cimitirul din orasul natal, Navodari.

author avatar
Cristina Stefan
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger