AcasăNewsExecutorul judecatoresc implicat in dosarul "Maternitatea Giulesti", arestat la domiciliu

Executorul judecatoresc implicat in dosarul „Maternitatea Giulesti”, arestat la domiciliu

sursa foto: romaniatv.net

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis ca Iulian Cosoreanu, executor judecatoresc, sa fie pus in arest la domiciliu.

sursa foto: romaniatv.net

Cosoreanu este implicat intr-un dosar in care este acuzat de evaziune fiscala si abuz in serviciu. Conform procurorilor de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, Cosoreanu s-ar fi inteles cu reprezentantii unei societati intrate in insolventa ca sumele de bani obtinute in urma punerii in executare silita a unui titlu executoriu sa fie virate in contul altei societati decat creditoare.

Astfel, conform romaniatv.net, bugetul de stat ar fi fost prejudiciat cu aproape 700.000 de lei.

Cosoreanu a fost retinut vineri de procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, dar magistratii de la Curtea de Apel au refuzat propunerea de arest preventiv, punandu-l pe Cosoreanu in arest la domiciliu.

De remarcat ca Iulian Cosoreanu este executorul judecatoresc implicat in dosarul „Maternitatea Giulesti”. In urma cu cateva zile, Cosoreanu ar fi trebuit sa execute silit bunurile mobile si imobile ale Ministerului Sanatatii, institutie care ar trebui sa plateasca daune de 4,2 milioane de euro familiilor care au avut de suferit de pe urma incendiului de la Maternitatea Giulesti, incendiu soldat cu sase bebelusi morti si cinci bebelusi grav raniti.

author avatar
Cristi Ionita
425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger