AcasăNewsExploziile de pe aeroport, surprinse de camere (IMAGINI SOCANTE)

Exploziile de pe aeroport, surprinse de camere (IMAGINI SOCANTE)

Deflagratiile care au rapit vietile unor oameni nevinovati- pasageri aflati, marti seara, pe cel mai mare aeroport din Turcia – au fost surprinse de camerele de supraveghere.

O parte din aceste imagini-inregistrari despre care va precizam ca sunt foarte greu de privit, drept urmare va pot afecta emotional- au ajuns pe Youtube. Ele surprind momentul in care forfota obisnuita pe un aeroport international se transformapentru zeci de oameni aflati in zona unui terminal intr-o adevarata cursa de groaza. Pasagerii fug disperati, iar apoi se vede suflul unei deflagratii. Din imagini se mai poate observa ca sunt oameni care cad si abia reusesc sa se mai ridice si sa-si continue goana spre un loc cat mai sigur din calea pericolului secerat de trei teroristi despre care autoritatile turcesti au indicii ca ar fi membri ai autointitulatei grupari „Stat Islamic”.

Din pacate, cel putin 36 dintre oamenii aflati, seara trecuta, pe Aeroportul International „Ataturk” nu s-au mai putut salva. Alte 147 de persoane, printre care si un roman, au ajuns pe mana medicilor. Din cate a anuntat MAE, miercuri dmineata, „cetatenii romani aflati in atentia Consulatului nu sunt raniti, cu exceptia unei persoane care a precizat ca prezinta echimoze la nivelul membrelor inferioare, survenite in urma aglomeratiei provocate de panica. Viata persoanei nu este pusa in pericol, fiind evacuata si cazata la hotel la putin timp dupa producerea exploziilor”.

[youtube]wAIOZ-1uccs[/youtube]

[youtube]vLdabQmyW-A[/youtube]

foto: captura video

173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger