AcasăNewsFata impuscata de politistul din Dambovita, fiica presedintelui Partidei Romilor din Vladeni...

Fata impuscata de politistul din Dambovita, fiica presedintelui Partidei Romilor din Vladeni (VIDEO)

Elena Alexandra Parsa, fata impuscata duminica dimineata de iubitul sau, se zbate intre viata si moarte la Spitalul Floreasca din Capitala.

Lumea barfeste ca Alexandra si Marius se iubeau, dar mama politistului nu era de acord cu relatia, pentru ca femeia care ii sucise capul fiului ei este de origine rroma. Marius Carstea si-a impuscat iubita in cap, dupa care s-a sinucis. Alexandra a ajuns in coma la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, apoi la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Tragedia care a avut loc duminica dimineata a dat peste cap din nou familia Parsa.  Tatal Alexandrei, Costel Parsa, presedintele Partidei Romilor din localitatea Vladeni, este distrus. Nu ar suporta gandul sa-si piarda si fata, mai ales ca in 2010, fiul sau a murit dupa ce a pierdut lupta cu cancerul. Costel Parsa a cerut sprijin tuturor prieteniilor pentru salvarea fiicei sale. A cerut  ajutor inclusiv de la primarul din localitate Vladeni, fata impuscata lucrand ca functionar public la Primaria din localitatea damboviteana.

Familia Parsa a trecut prin clipe cumplite in urma cu trei ani, cand Marian Parsa, tanar fotbalist,  a fost diagnosticat cu cancer osos. Culmea, Marian a murit la varsta de 23 de ani, atat cat are si Alexandra.

Marian Parsa a debutat la FC Petrolul la varsta de 18 ani, fiind considerat un mare talent. Jucatorul a ramas in memoria fanilor gruparii prahovene prin golul decisiv de la meciul cu Poli Timisoara, care a dus la calificarea in semifinalele Cupei Romaniei. In februarie 2010, Marian Parsa a murit dupa o grea suferinta, el suferind de cancer osos.

 

[youtube]ETlIAPJL1Mc[/youtube]

Citeste si: Un politist din Dambovita si-a impuscat iubita apoi s-a sinucis (FOTO, VIDEO)

author avatar
Andra Nesu
3.429 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger