AcasăNewsFemeie din Arad, in stare critica dupa ce a fost injunghiata de...

Femeie din Arad, in stare critica dupa ce a fost injunghiata de sot: Agresorul s-a spanzurat!

 

O femeie din judetul Arad a ajuns la spital, joi, in stare critica, dupa ce a fost injunghiata de sotul ei in zona inimii si in gat, Politistii cred ca agresorul ar fi vrut sa o omoare cu o furca, barbatul fiind gasit ulterior spanzurat.

Femeia din Secusigiu a fost gasita de un vecin care a sunat la numarul unic de urgenta 112, informeaza b1.ro. Imediat, la fata locului a sosit un echipaj al politiei care a si chemat un elicopter SMURD, pentru ca victima risca sa-si piarda viata din cauza hemoragiei puternice. Femeia a fost gasita inconstienta intr-o balta de sange.

„Are doua plagi injunghiate in zona cordului si una in gat”, a declarat medicul Adrian Wiener de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Camelia Tuduce, politistii au gasit o furca avand urme de sange, care ar fi fost folosita de agresor.

Cei doi soti – intre care vecinii sustin ca au auzit o cearta in cursul zilei, pornita, cel mai probabil, din cauza geloziei barbatului in varsta de 57 de ani – au sapte copii, insa acestia nu erau acasa in momentul incidentului. „Politistii au pornit imediat in cautarea suspectului, care a fost gasit spanzurat de un copac la marginea satului, in cimitir”, a precizat Tuduce.

Foto: pascanilive.ro

author avatar
Alina Costache
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger