AcasăNewsFilmele cu exorcizari nu sunt fictiune: Biserica din Bucuresti care scoate demonii...

Filmele cu exorcizari nu sunt fictiune: Biserica din Bucuresti care scoate demonii din oameni!

Cei care tremura la filmele de groaza, cu oameni demonizati, se linistesc, de cele mai multe ori, la gandul ca imaginile nu sunt decat rodul imaginatiei scenaristului si a regizorului. Ei bine, astfel de scene se petrec, totusi, in anul 2013, si in bisericile din Romania.

Reporterii Kanal D au participat la o exorcizare desfasurata intr-un “lacas de cult”, in “Biserica Universala”. Persoana demonizata este legata de gat cu un lant gros, iar cei care participa la un astfel de “ritual” nu pot sa nege ca au simtit fiori de groaza pe sira spinarii.

Pastorul isi intra repede in rolul de exorcist si cu o voce care, intr-un asemenea context, iti face pielea gaina, le ordona dracilor sa iasa din trupul celei posedate.

“Toti dracii care sunt cu tine acum sa fie legati (…) Eu vin impotriva ta, Diavole. Toti demonii, toti dracii, toate fortele negative, in numele lui Iisus Hristos , din aceasta femeie, din toti din casa care au mancat din pomana sa iasa acum argintul viu, de la mancare, de la pomana, acum sa fie distrus”, striga preotul la fortele malefice intrate in corpul femeii!

Mai infioratoare sunt, insa, zgomotele si urletele celei exorcizate, care, legata cu lantul de gat, este trasa de pastor in toate directiile in timp ce tipa ca si cand ar fi iesit chiar diavolul din sufletul ei.

In Romania, Catedrala Credintei (sediul central al Bisericii Universale) a fost inaugurata in Bucuresti pe 25 mai 2008. In Capitala exista mai multe filiale, precum si in Oltenita si Ploiesti, scrie wowbiz.ro.

Foto: wowbiz.ro

author avatar
Alina Costache
1.550 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger