AcasăNewsFosta sotie a lui Condrea: "Nu era genul care sa se omoare,...

Fosta sotie a lui Condrea: „Nu era genul care sa se omoare, ci genul care te omora el pe tine!”

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar a anuntat ca dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, in urma caruia omul de afaceri a decedat, va fi preluat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


„Dosarul va fi preluat de Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langă Inalta Curte de Casaţie si Justitie, sub coordonarea domnului procuror Romulus Varga, acelasi care se ocupa de Dosarul Dezinfectantilor. Un procuror de la parchetul local s-a deplasat la fata locului pentru a participa la cercetari. Autoturismul a fost ridicat si dus la sediul IPJ Ilfov. Toata probele ridicate de la fata locului au fost conservate”, spune Augustin Lazar.

Altfel, jurnalistul Catalin Tolontan scrie ca Dan Condrea mergea la fosta sotia sa-si ia fiica. In plus, femeia a facut o declaratie uluitoare: „Nu era genul care sa se omoare, ci genul care te omora el pe tine! Daca e sinucidere, l-au impins sa faca asta!„. Surse din media indica faptul ca patronul Hexi Pharma urma sa fie prezent luni la Parchet, pentru a fi retinut.

 

author avatar
Mihai Koblenko
746 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger